ICD-Informatiesite
Herbalife

Home

Waarom krijgt iemand een ICD
Wat is een ICD
De werking van een ICD
Het ontstaan van de ICD
Nieuwe ontwikkelingen in de ICD technologie
Wat is een Pacemaker ?
Techniek in & om de Pacemaker
Een ICD als Levensverzekering
Uitleg omgang apparatuur
De Werking van het Hart
Het Bewustzijn
Reanimatie
De Ademhaling
Automatische Defibrillator
Automatische Defibrillator - Vervolg
Hartziekten
Hartinfarct
Hartklepgebreken
Hartfalen
Aangeboren Hartafwijking
Vaat - aandoeningen
Syndroom van Marfan
Onderzoeksmethoden
Behandelingen
Aanpak Hartfalen
DNA-diagnostiek Cardiomyopathie
Nieuwe operatie technieken
Anesthesie
Stamceltransplantatie
HartinsufficiŽntie
Wachttijden
Hartoperatie's Buitenland
Leven met Hartfalen
Hartritmestoornissen
ECG
EFO - Ablatie
De Fietsproef
Medicijnen
Posttraumatische dystrofie
Reizen met een ICD
Autorijden met een ICD
Procedure - CBR
Bezorgdheid
Angst, Onzekerheid & Tips
Leren omgaan met Angst
Verwerking van schokkende gebeurtenissen
Traumatologie
Hartverwarmende opmerkingen
Te Hoog Cholesterol
Te Hoge Bloeddruk
Hypertensie
Hartrevalidatie & Lichamelijke inspanning
Hart in Beweging - HIB
Mijn interview in de Hartbrug
Interview met Donorwachtende
Interview met een Donor-ontvangster
Lotgenoten
Nieuwsbrief
Agenda
Werkgroepen - Federatie Hartezorg
Aangesloten organisaties van de Federatie Hartezorg
Hart en ICD Centra in Nederland
Herbalife
Gastenboek
Links

 

 

       Herbalife - Gezondheidsproducten            

 

 

 

 

                                                    Herbalester 

 

Onafhankelijk Distributeur Herbalife

                                                  

 

 

 

 

 

           Over Herbalife.

 -       Al meer dan 20 jaar lang, ondervinden mensen de levensveranderende resultaten van de Herbalife producten. Of het doel nu is afvallen, de  gezondheid verbeteren, een betere sportieve prestatie neer kunnen zetten of je natuurlijke schoonheid verbeteren, Herbalife heeft een oplossing voor al uw wensen

          Herbalife ook voor uw leven.

-         Additionele middelen en steun om u opweg te helpen bij uw afslankpogingen vindt u op deze website. Bekijk ons 8 weken programma, het programma dat je door je eerste 8 weken loodst op weg naar een gezonder leven, een leven waarin je je gewicht onder controle hebt en je elke dag goed voelt.

-         Hoe het allemaal is begonnen.

Mark Hughes, de oprichter van Herbalife, verloor zijn moeder toen hij 18 jaar oud was. Ze stierf op 36 jarige leeftijd na het volgen van talloze en onveilige afslankdiŽten. Mark had zich tot doel gesteld om een manier te vinden om mensen op een verantwoorde en gezonde manier, door middel van goede en gezonde voeding, hun gewicht onder controle te krijgen op een effectieve manier. Na veel onderzoek en ontwikkeling, startte Mark in februari 1980 Herbalife.

Phenomenale omzetstijgingen.

In zijn eerste maand bedroeg de omzet zo'n $ 23.000,- en groeide uit naar zo'n $ 2.000.000,- in het eerste jaar! Op dit moment een bedrijf met een miljardenomzet en een ongelimiteerd groeipotentieel, heeft Herbalife zich tot doel gesteld om hun producten in alle voorname landen van de wereld op de markt te brengen. En gebasseerd op de opmerkelijke resultaten die Herbalife de afgelopen jaren heeft laten zien is dit een doelstelling die gehaald kan worden. Zonder twijfel kunnen wij stellen dat Herbalife de wereld dichter bij elkaar brengt en mensen helpt om zich goed te voelen en er goed uit te zien!

Herbalife is een wereldwijd bedrijf.

Herbalife, met het hoofdkantoor gevestigd in Los Angeles California (USA), is op dit moment in meer dan 50 landen wereldwijd actief en staat op het punt om zelfs een nog grotere expansie op de wereldmarkt door te gaan maken. Wij hebben honderdduizenden vertegenwoordigers wereldwijd, elk van hen een onafhankelijk distributeur, geen personeel van Herbalife. Onafhankelijke Herbalife distribiteurs genieten de vrijheid die samengaat met het runnen van een eigen zaak.

Onze producten helpen u om zich goed te voelen en er goed uit te zien.

Wij maken bij de vervaardiging van onze producten gebruik van kruiden en natuurlijke ingrediŽnten. Deze exclusieve formule's hebben een grote aantrekkingskracht op een steeds groter groeiend marktsegment binnen de voedings- en persoonlijke verzorgingsmarkt.

Uw onafhankelijk Herbalife distribiteur staat voor u klaar.

De producten van Herbalife zijn uitsluiten verkrijgbaar via een onafhankelijk distribiteur van Herbalife, waardoor een hoog klantentevredenheidsniveau gegarandeerd is. Onze distributeurs zijn van alle productenspecificaties op de hoogte en kunnen u aanbevelingen doen die op uw specifieke omstandigheden aansluiten, opdat u de persoonlijke begeleiding kunt krijgen die alleen een onafhankelijk Herbalife distributeur u kan bieden. U staat er nooit alleen voor als het aankomt op het uitzoeken van de oplossing die bij u past!

Lid van de Direct Selling Association (DSA)

De Direct Selling Association (DSA) is een overkoepelend orgaan m.b.t. de directe verkoopbranche. Wij volgen nauwgezet de richtlijnen die deze vereniging opstelt en maken ons sterk voor een industrie-brede standaard. Onze medische adviesraad bestaat uit hoog gekwalificeerde medische artsen, voedselbiochemisten en sportvoedings- deskundigen.

 

Voor meer informatie ga naar:  www.herba-postorders.nl